AutoItalia Group, importatorul marcii Fiat in Romania, a adus noul Fiat Doblo Panorama disponibil cu 4 motorizari si un pret de pornire de 13.990 de euro cu TVA.
Noul Fiat Doblo Panorama respecta standardul Euro 5 si propune 3 propulsoare de 1,4 95 CP, 1,6 Multijet 105 CP DPF si 2,0 Multijet 135 CP DPF, precum si o motorizare Euro 4 de 1,3 Multijet 90 CP DPF.

Disponibil cu 5 sau 7 locuri, Doblo Panorama are un spatiu pentru bagaje intre 790 si 3.200 de litri.

In echiparea standard modelul are ambele usi laterale culisante si sistemul Start&Stop.

Cel mai bine vandut MPV din segment (peste 1 milion de unitati), Fiat Doblo Panorama, se relanseaza sub o noua infatisare si cu o noua serie de caracteristici.

La interior este o noua plansa de bord, 11 culori exterioare, 4 tipuri de tapiterie, optiunea climatizare automata si suspensii Bi-Link. Noul Fiat Doblo Panorama dispune si de noul Sistem Blue&Me.

Modelul va fi disponibil in doua variante de echipare: Active si Dynamic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri