Mini a oferit gamei sale de modele modificari de design si variante aditionale de motorizare, pe care le va prezenta la jumatatea lunii septembrie.
Lansarea noii game MINI aduce cu ea si premiera noilor modele MINI One D Clubman 90 CP si MINI Cooper D Cabriolet 112 CP.

Noi culori pentru exterior si noi versiuni design al jantelor sunt disponibile pentru MINI, MINI Clubman si MINI Cabriolet. Disponibila pana acum doar pentru versiunile MINI John Cooper Works si MINI John Cooper Works Clubman, culoarea Chili Red poate fi comandata ca nuanta de contrast pentru acoperis si capacele oglinzilor retrovizoare.

In premiera sunt prezentate trei "universuri de design" - Rally, Classic si Scene.

Noul turbodiesel prezent la MINI Cooper D ofera o putere maxima de 112 CP la 4.000 rpm si un varf al cuplului de 270 Nm pe un interval al turatiilor cuprins intre 1.750 si 2.250 rpm. Sprintul de la 0 la 100 km/h necesita aproximativ 9,7 secunde, viteza maxima este de 197 km/h.

Motorul turbodiesel ce propulseaza MINI One D dezvolta 90 CP la 4.000 rpm si atinge cuplul maxim - 215 Nm - pe o plaja cuprinsa intre 1.750 si 2.500 rpm. MINI One D completeaza sprintul de la 0 la 100 km/h in 11,4 secunde, in timp ce viteza maxima atinsa este de 184 km/h.

Noul motor diesel de baza este disponibil si la MINI Clubman. Aceasta versiune a modelului accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11,8 secunde si atinge o viteza maxima de 182 km/h. Consumul mediu al modelului MINI One D Clubman in ciclul de testare EU este de 3,9 litri per 100 km, in timp ce emisiile CO2 sunt de 103 g per km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri