Hyundai Auto Romania primeste comenzi pentru MPV-ul ix20, care are un pret de pornire de 13.490 euro fara TVA, pentru motorizarea de 1,4 litri benzina 90 CP.
Noul model este disponibil in patru variante de motorizare Euro V: doua pe benzina si doua diesel, cu puteri cuprinse intre 78 si 125 CP. Clientii pot opta pentru transmisie manuala sau automata.

Printre sistemele active se numara programul electronic de stabilitate ESP, sistemul anti-blocare la franare ABS si asistenta la pornirea in rampa HAC.

Proiectat si dezvoltat la centrul de cercetare – dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este al doilea model european care adopta noua linie de design Hyundai “sculptura fluida”.

Productia ix20 se desfasoara la cea mai noua fabrica europeana Hyundai din Nošovice, Republica Ceha.

Fata de pretul de lista ix20, reteaua de distributie Hyundai Auto Romania are o oferta de lansare pentru luna decembrie, de 1.500 euro plus TVA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri