Noul model BMW Seria 1 M Coupe va debuta pe piata din Romania pe 26 martie si este deja disponibil pentru comenzi la pretul de pornire de 43.200 euro fara TVA.
Motorul cu sase cilindri dispusi in linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo si injectie directa, dezvolta o putere maxima de 340 CP.

Curba de putere este orientata spre turatii ridicate (puterea maxima este atinsa la 5980 rpm), in stilul specific pentru modelele BMW M, in timp ce cuplul maxim este oferit intre 1500 si 4500 rpm.

BMW Seria 1 M Coupe accelereaza in 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h si atinge 200 km/h dupa 17,3 secunde.

Consumul mediu de combustibil in ciclul EU este de 9,6 litri per 100 kilometri, in timp ce emisiile CO2 au un nivel de 224 grame per kilometru.

Cu o lungime de 4.380 milimetri si o inaltime de 1.420 milimetri, BMW Seria 1 M Coupé este si cel mai scurt, dar si cel mai scund model din gama BMW M GmbH.

BMW Seria 1 M Coupé este echipat standard cu faruri cu xenon. Grupurile luminoase duble si rotunde, caracteristice marcii, sunt retezate in partea superioara de semnalizatoare echipate cu LED-uri.

O alta particularitate specifica este reprezentata de elementele cromate care inglobeaza sigla M, amplasate pe pasajul rotilor fata.

Acestea integreaza semnalizatoarele laterale si formeaza si punctul de pornire al liniei superioare de profil care ajunge pana in spate, trecand prin manerele usilor.

Grupul de stopuri, de forma literei L, cu tehnologie LED si cu carcase de culoare rosie, creeaza o iluminare caracteristica BMW pe timp de noapte.

Ca nuante coloristice pentru exterior, Alpine White nemetalizat, Sapphire Black metalizat si cea exclusiva Valencia Orange metalizat sunt disponibile pentru BMW Seria 1 M Coupé.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri