Grupul italian cu activitati in domeniile auto si imobiliar Cefin Holding a majorat capitalul social al subsidiarei din Romania cu 38,7 milioane lei, la aproape 63 milioane lei, scrie Mediafax.
Reprezentantii companiei nu au oferit detalii referitoare la operatiune, insa au lasat sa se inteleaga ca suma este destinata afacerilor din domeniul auto.

"Aceasta crestere de capital este o dovada angajamentului companiei noastre si a increderii pe care o avem in operatiunile pe care Cefin Romania le deruleaza in piata auto romaneasca. Avem incredere in potentialul pe termen mediu al pietei auto si am dorit sa imbunatatim bilantul companiei pentru a putea face fata provocarilor viitoare", a declarat directorul executiv al Cefin Romania, Stefano Albarosa.

El declara in primavara anului trecut ca divizia auto a companiei discuta cu mai multe firme din domeniu in vederea preluarii acestora sau a unor eventuale fuziuni.

Cefin Holding, grup italian inregistrat in Luxemburg, controleaza Cefin Romania, formata din cinci divizii - Franchiza Iveco, Cefin Automotive, Eurobody, 4 Bus si Cefin Real Estate Asset Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri