Pentru al doilea an consecutiv, Erste Bank si Petrom ofera 20 burse pentru programul de Executive MBA in Romania. Persoanele eligibile pentru a participa in cadrul programului Executive MBA al Executive Academy organizat de Universitatea de Stiinte Economice si Administrative din Viena (WU), sunt manageri aflati in pozitii de top, cu cel putin 5 ani de experienta profesionala. Termenul limita pentru aplicatii este 13 ianuarie 2008.
Incepand cu 22 noiembrie 2007, pana pe data de 13 ianuarie 2008, managerii romani sunt invitati sa aplice la programul Executive MBA al Executive Academy din cadrul Universitatii de Stiinte Economice si Administrative din Viena (WU). Erste Bank si Petrom sponsorizeaza impreuna 20 de locuri, iar participantii selectati trebuie sa contribuie cu doar 3.000 de euro din taxa totala.

Pentru prima data in cadrul acestui program, participantilor care intrunesc criteriile de selectie li se ofera alte 10 locuri, pentru o taxa de 35.000 euro, ce poate fi acoperita de un sponsor privat sau persoane individuale.

Programul se va desfasura in regim part-time, in Bucuresti, pe parcursul a 14 luni, incepand din mai 2008 si pana in iunie 2009. Cursurile au loc o data pe luna, de joi pana duminica. Intre aceste module de predare, participantii lucreaza pe diverse teme sau studii de caz. Programul cuprinde si doua calatorii de studiu in Austria si SUA. Limba de predare este engleza. Programul Executive MBA se concentreaza asupra notiunilor de management general si financiar si, de asemenea, pe strategii de globalizare. Programul se remarca prin standarde calitative inalte, continut educativ practic si renume la nivel international.

"Abilitatile acumulate in cadrul programului nostru de Executive MBA incurajeaza progresul individual si sporesc valoarea pe care managerii o aduc in organizatiile lor. Programul ajuta profesionistii sa isi asume responsabilitati complexe si sa isi imbunatateasca potentialul de a genera schimbare si crestere in mediul in care lucreaza"
, declara Prof. Bodo Schlegelmilch, decanul WU Executive Academy.

Companiile austriece sunt puternic reprezentate in Romania, OMV si Erste Bank fiind printre cei mai mari investitori straini din tara. In decembrie 2005, Erste Bank a castigat licitatia pentru Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca autohtona, in timp ce OMV este prezenta in Romania incepand cu anul 2004, in urma achizitionarii pachetului majoritar al companiei petroliere Petrom. Ambii investitori isi extind afacerile in mod continuu si contribuie considerabil la cresterea economica din regiune.

"Acordam un interes special dezvoltarii proiectelor de responsabilitate sociala in tarile in care activam. Prin acest program, sustinem dezvoltarea personalui la un nivel inalt al competentelor de management global, ceea ce va impulsiona economia Romaniei pe termen lung", a declarat Dr. Rupert Dollinger, manager de resurse umane al Erste Bank.

"Proiectul pe care il dezvoltam impreuna cu Erste Bank si WU este extrem de apreciat de catre managerii de top, deoarece interesul lor fata de proiect este la fel de ridicat ca si al nostru", a declarat Mariana Gheorghe, CEO-ul Petrom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri