Sorin Minea, presedintele Romalimenta si director general al producatorului de mezeluri Angst, sustine ca economia romaneasca nu poate trai exclusiv din exporturi, piata interna fiind la fel de importanta.
“Nu neg faptul ca aceasta crestere a economiei anuntata de INS reprezinta o realizare, insa este ridicol sa imi spui ca economia a avansat cu 0,6% in conditiile in care vanzarile de produse agroalimentare au scazut cu 10%. Economia romaneasca este o nebuloasa”, a declarat pentru wall-street.ro Sorin Minea (foto).

In opinia sa, economia locala nu se poate baza exclusiv pe exporturi. “Criza financiara nu s-a terminat. Ne ascundem dupa degete. Piata interna este sufocata de evaziune si piata neagra. Agricultura si industria alimentara se prabusesc. Nu ma entuziasmez cand vad ca ma prabusesc si evaziunea ne acapareaza”, adauga Minea.

Cititi aici si alte reactii ale reprezentantilor mediului de afaceri din Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri