Potrivit lui Ioan Popa (foto), proprietarul grupului de firme Transavia, in acest moment devin foarte importante construirea unui plan de optimizare a afacerilor, oportunitatea dezvoltarii noilor linii de business si identificarea unor piete alternative pentru desfacerea produselor.
Producatorul urmareste cu “atentie sporita” tot ceea ce se intampla pe plan mondial, avand interese nu doar pe piata romaneasca, ci in toate tarile unde realizeaza activitati de export – Comunitatea Europeana, Asia, Orientul Apropiat – sau in care doreste sa isi extinda activitatea comerciala.

“Suntem atenti si moderati, urmarind in continuare planurile pe care le reanalizam si le adaptam in functie de volatilitatea mediului economic”, spune Ioan Popa.

Citeste, pe larg, opinia lui Ioan Popa despre perspectivele economiei romanesti in articolul:

Cum i-a prins noua criza pe antreprenori si sefii de multinationale
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri