Retailerul german Lidl, care a intrat pe piata romaneasca in 2010 prin preluarea retelei Plus Discount, va inaugura, la inceputul saptamanii viitoare, 11 noi magazine.
Din totalul de 118 magazine, 107 sunt sunt fostele Plus Discount, preluate de Lidl in 2010.

"Anul acesta, am decis sa renovam cele 107 magazine preluate. A fost un proces foarte greu si de aceea am ales sa facem o campanie de imagine", a declarat Florin Draghia, director de marketing in cadrul Lidl Romania.

Unitatile care vor fi deschise pe 10 octombrie sunt amplasate in Bucuresti (2), Campulung, Dragasani, Focsani, Giurgiu, Pitesti, Selimbar (Sibiu), Timisoara, Turda si Zalau.

Campania de imagine este axata pe evidentierea specificurilor regionale din portfoliul sau de articole, potrivit oficialilor Lidl.

In prezent, numarul angajatilor companiei in Romania depaseste 2.000 de persoane.

Lidl a preluat anul trecut, de la grupul Tengelmann, retelele de magazine de discount Plus din Romania si Bulgaria, formate din 107, respectiv 23 de magazine.

Lidl este parte a grupului Lidl & Schwarz (Germania), care opereaza in Romania si reteaua de hipermarketuri de discount Kaufland.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri