Rompetrol Rafinare (RRC), companie din grupul Rompetrol, a prelungit cu an, pana in septembrie 2012, perioada de rambursare a unui credit in valoare de 1,2 miliarde de dolari contractat anul trecut de la The Rompetrol Group Olanda, actionar al companiei.
Decizia a fost adoptata in AGA, se arata intr-un raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), potrivit Mediafax.

The Rompetrol Group a imprumutat Rompetrol Rafinare, anul trecut, cu 1,2 miliarde de dolari. Din total, suma de 350 milioane de dolari va fi restituita la cererea The Rompetrol Group, prin orice modalitati de plata, inclusiv conversia in actiuni.

Diferenta de 850 milioane de dolari va trebui achitata pana la termenul scadent, respectiv 20 septembrie 2012.

Potrivit celor mai recente informatii, The Rompetrol Group detine 43,7% din capitalul companiei, iar statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, are o participatie de 44,69%.

Cele mai recente tranzactii cu titlurile companiei au fost derulate la BVB vineri, la pretul de 0,0449 lei, cotatie la care Rompetrol Rafinare are o capitalizare de 1,095 miliarde de lei (254,4 milioane euro).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri