Lemet, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala de mobila, a investit aproximativ 100.000 de euro intr-un nou magazin, situat in Ploiesti.
Noul magazin are o suprafata de 550 mp, spatiu in care a fost expusa intreaga gama de programe de mobilier. Acesta este al 108-lea magazin din retea.

Magazinul este situat in centrul comercial Galeria Kaufland Nord.

“Odata cu showroom-ul din Ploiesti, reteaua a ajuns la un spatiu total de expunere de 52.500 mp la nivelul intregii tari”, a declarat Adrian Rizea (foto), director general Lemet.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in anul 1991, halele de productie acoperind in prezent o suprafata de peste 30.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 mil. metri patrati de PAL pe an.

Compania are 1.250 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri