Metrorex a decis unilateral sistarea platii prin SMS a calatoriilor cu metroul incepand cu 2 iulie la un an de zile de la implementare, potrivit unui anunt trimis de catre Orange clientilor sai.

Calatorii puteau sa achizitioneze prin intermediul unui SMS la numarul 1700 , plata unei calatorii fiind de 0,5 euro (echivalentul a circa 2,2 lei), insa clientii primeau inca una gratuita, serviciu mai ieftin decat in cazul in care era achizitionata o cartela cu doua calatorii al carei pret era de 4 lei.

In urma cu un an de zile, mai precis in luna aprilie, Metrorex anunta ca Bucurestiul se alatura capitalelor lumii unde se pot efectua platile calatoriilor pentru accesul la metrou si de pe telefonul mobil. Astfel,clientii Orange si Vodafone puteau plati o calatorie cu metroul prin transmiterea unui SMS la numarul scurt 1700, primind confirmarea platii imediat, tot prin SMS. De asemenea, ei puteau opta si pentru cumpararea a 2 sau 10 calatorii, trimitand textul 2C sau 10C la numarul scurt: 1700. Pretul unei calatorii era de 0,50 euro, pentru 2 calatorii era de 0,90 euro, iar 10 calatorii costau 3,25 euro, tarifele fiind exprimate fara TVA, potrivit Hotnews.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri