Producatorul autohton de automobile, Dacia, a anuntat posesorii a aproape 20.000 de modele Logan ca trebuie sa se prezinte la unitatile service autorizate pentru inlocuirea unor componente.

Pentru unele vehicule este necesara schimbarea cricului, pentru altele va fi refacut cablajul motorului, iar cei mai vitregiti de soarta vor fi nevoiti sa accepte o modificare a calculatorului care gestioneaza sistemul de injectie.

Conform Directiei de Comunicare a firmei, reparatia necesara calculatorului este cauzata de "un zgomot ciudat localizat in zona filtrului de aer", explicatie greu de inghitit, mai ales de cei care reclamau un consum de carburant peste cel anuntat de producator.

Cei care au cumparat produsul Dacia au fost instiintati in scris de catre producator fara ca acesta din urma sa anunte public decizia, asa cum se intampla in cazul firmelor care isi respecta cu adevarat clientii.

Oricum, publica sau ascunsa, decizia Dacia reprezinta o premiera pentru producatorul autohton.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri