Marioara Sirboiu (50) este, incepand cu luna trecuta, noul Manager de Aprovizionare si Logistica al companiei Terapia Ranbaxy. Acest post a post creat in cadrul procesului de integrare a operatiunilor celor doua companii (Terapia si Ranbaxy) fiind prezent in structura organizatorica a tuturor operatiunilor Ranbaxy.

Acesta presupune coordonarea departamentelor de Aprovizionare, Transport, Depozit Produse Finite, precum si a noului Centru Logistic deschis de curand de Terapia Ranbaxy in Bucuresti-Otopeni. Sirboiu este economist si face parte din echipa Terapia inca din anul 1980. Colaborarea sa cu mai multe echipe din managementul Terapia a dovedit flexibilitatea si imensa capacitate de adaptare la schimbarile produse in viata companiei de-a lungul anilor. Experienta atator ani si tocmai capacitatea de a intelege prioritatile fiecarui moment, precum si profesionalismul si spiritul organizatoric care caracterizeaza intreaga sa activitate ne-au indreptatit sa credem ca este persoana potrivita pentru cerintele pe care le presupune aceasta functie, a declarat domnul Dragos Damian, CEO Terapia Ranbaxy.

Roxana Marinescu (28) a fost recent numita in functia de Key Account Manager in cadrul companiei Terapia Ranbaxy. Din noua pozitie, Doamna Marinescu administreaza relatia cu clientii principali ai companiei, obiectivul sau major fiind acela ca prin departamentul pe care il conduce sa contribuie major la cresterea cifrei de afaceri a companiei care in final va duce la pozitionarea Terapia Ranbaxy ca fiind compania farmaceutica numarul 1 in Romania. Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, Marinescu a lucrat peste trei ani in cadrul Ranbaxy Romania, ocupand anterior functia de Sales Planning Manager.


Horia Andriescu (36) este unul dintre cei mai recenti membri ai echipei comerciale a companiei Terapia Ranbaxy fiind, de cateva saptamani, Business Unit Manager al diviziei de Cardio si Diabet. El s-a alaturat celei mai mari forte de vanzari din industria farmaceutica din Romania venind de la compania Berlin Chemie/ Menarini Group, unde in ultima perioada a ocupat pozitia de Area Sales Manager.

Cu o vechime de peste 8 ani in industria farmaceutica din Romania, Andriescu este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. Acesta si-a perfectionat ulterior abilitatile exceptionale de vanzari fiind absolvent a mai multor cursuri si traininguri de specilitate. Obiectivul declarat ca fiind cel mai important pentru el in noua pozitie este acela de a-si atinge targetul de vanzari pe divizia sa, contribuind astfel la atingerea obiectivului global al companiei. si anume acela ca Terapia Ranbaxy sa devina compania farmaceutica numarul 1 in Romania.


Dan Nitu (39) s-a alaturat de curand echipei Terapia Ranbaxy, si incepand din acesta luna este Business Unit Manager al diviziei de CNS&P (Sistem Nervos Central si Durere). Cu o experienta de noua ani in industria farma, domnul Nitu a fost anterior, timp de patru ani, Product Manager in cadrul companiei Sandoz.

Absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie a Universitatii din Craiova, acesta a urmat, de asemenea, un curs postuniversitar de Psihologie si Pedagogie in cadrul Universitatii din Craiova. Obiectivul sau major pentru urmatoarea perioada este construirea unei Divizii puternice, formata din oameni onesti si bine pregatiti, capabila sa-si indeplineasca atat obiectivele calitative cat si pe cele cantitative.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri