RIO Bucovina, producatorul cunoscutei ape minerale BUCOVINA, intra in Uniunea Europeana certificat conform HACCP, sistem de management al calitatii din industria alimentara, informeaza intr-un comunicat de presa.
Sistemul de management a fost proiectat si implementat de catre firma de consultanta PEGAS Sisteme de Management, iar certificarea a fost emisa de catre organismul de certificare TUV Nord Romania. Calitatea unei ape minerale este cel mai important aspect in alegerea sa de catre consumator, iar BUCOVINA a decis sa mentina stacheta calitatii la inaltime, prin alegerea PEGAS Sisteme de Management pentru proiectarea si implementarea sistemului de management HACCP.

Fabrica RIO Bucovina, amplasata in Vatra Dornei, a fost construita in anii 1993-1994 si a fost pusa in functiune in ianuarie 1995. Are o suprafata de 10.000 de metri patrati, iar traseele de aductiune, in lungime de 3,5 km pentru apa minerala naturala carbogazoasa si 7,5 km pentru apa minerala naturala plata, sunt in proprietatea societatii. Izvorul de apa plata este situat la 1132 de metri altitudine, la 7 km de cea mai apropiata activitate umana, ceea ce face ca apa sa fie microbiologic pura.

Mineralizarea apei Bucovina este de 950 de miligrame pe litru ceea ce o propulseaza pe primul loc in topul apelor naturale carbogazoase, de asemenea apa minerala plata cu 104 mg/l o situeaza intre celebrele ape minerale Evian si SPA.

Lider pe piata romaneasca a consultantei in sisteme de management bazate pe standarde internationale, in ceea ce priveste cifra de afaceri, numarul de clienti si numarul de consultanti, PEGAS Sisteme de Management a oferit solutii de management unui numar de peste 700 de organizatii, din toate sferele vietii sociale.

Pe langa consultanta, PEGAS ofera si instruire in domeniul sistemelor de management bazate pe standarde internationale, consultanta strategica pe baza conceptului Balanced ScoreCard si al automatizarii proceselor de afaceri - Business Process Management.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri