In contextul in care Romania s-a integrat in Uniunea Europeana si afacerile locale inregistreaza crestere record, biroul local al firmei internationale de avocatura Salans a ales un nou partener, fiind cooptati in acelasi timp si doi noi avocati
Parteneriatul Global al firmei internationale de avocatura Salans l-a ales pe Perry V. Zizzi, care ocupa anterior functia de Managing Counsel in cadrul biroului din Bucuresti, pentru a fi promovat in pozitia de Partener. Numirea lui Perry in cadrul Parteneriatului Global Salans subliniaza inca o data angajamentul firmei Salans cu privire la investitia in servicii juridice in Romania, precum si in alte zone strategice din intreaga lume. Ca rezultat al numirii sale, Perry se va alatura lui Obie Moore si Andei Todor la conducerea portofoliului local de clienti curenti si a activitatilor de dezvoltare a afacerilor biroului din Bucuresti.

Sunt foarte mandru de faptul ca Salans l-a numit pe Perry Zizzi ca membru al Parteneriatului Global Salans, iar eu as vrea sa-l felicit pentru realizarile care i-au adus aceasta importanta recunoastere a valorii sale, a declarat Obie Moore, Managing Partner al biroului Salans din Bucuresti. Experienta juridica a lui Zizzi dobandita in Statele Unite, a reprezentat un mare beneficiu pentru capacitatea firmei noastre de a introduce practici occidentale de inalta calitate.

Experienta larga a lui Zizzi se concentreaza pe domeniile bancar, imobiliar, achizitii, securitizari, capital si piete de capital. Zizzi a participat in calitate de consilier in numeroase tranzactii de anvergura, incluzand unele din cele mai mari finantari imobiliare din Romania din ultimii ani, cum ar fi finantarea de 124 milioane euro realizata de Bank Austria Creditanstalt si HVB Romania cu privire la un portofoliu de proprietati apartinand Anchor Grup, inclusiv Mall-ul Bucuresti si Plaza Romania.

Zizzi s-a alaturat biroului din Bucuresti in primavara anului 2003. Printre firmele in cadrul carora a practicat anterior se numara Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, Paris (2000-2003) si Debevoise & Plimpton, New York si Londra (1995-2000).

De asemena, Lucian Bondoc s-a alaturat echipei Salans ca Managing Counsel in vederea extinderii activitatilor firmei in domeniul corporatist. inainte de Salans, Bondoc a fost Managing Associate la Linklaters Miculiti, Mihai & Asociatii. Bondoc este specializat in toate domeniile legislatiei companiilor, cu accent pe fuziuni si achizitii. Acesta ere o experienta indelungata in consilierea companiilor internationale si a altor entitati cu privire la diverse operatiuni comerciale si proiecte investitionale ce prezinta un grad inalt de interactionare cu autoritatile publice, in problematica legata de concurenta la nivelul Uniunii Europene, in domeniul imobiliar, al pietelor de capital si al angajarilor.

Sosirea lui Bondoc a coincis cu recenta angajare a lui Tudor Velea, Associate, in cadrul Diviziei de Capital Privat Investitii cu Grad Inalt de Risc si Finantare Imobiliara a biroului Salans din Bucuresti. Luand in considerare practica sa in cadrul a doua firme eminente din New York, Velea aduce cu sine o experienta de ultima ora in finantari.Tudor furnizeaza clientilor si consiliere in domeniul legislatiei Statelor Unite, precum si in probleme de conducere corporatista. Anterior venirii sale la Salans, Velea a fost, timp de peste patru ani, unul dintre asociatii biroului din New York al firmelor de avocatura Debevoise & Plimpton si White & Case, unde si-a axat activitatea in special pe consilierea sponsorilor in cadrul operatiunilor de leveraged buyout, al creantelor, telecomunicatiilor, capitalului privat international, mezzanine si altor fonduri private de investitii.

Pe langa fata de noii-veniti, Tiberiu Csaki, unul dintre avocatii veterani ai Salans, a fost numit Managing Counsel. Csaki se concentreaza asupra operatiunilor din zona corporatista, a insolventei, telecomunicatiilor, fuziuni si achizitii si pe legislatia litigiilor comerciale.

Mai mult, Claudiu Munteanu, care s-a alaturat Salans in 2005, a fost de asemenea promovat Managing Counsel. Munteanu are peste opt ani de experienta in domeniul energiei si consiliaza clienti activi in domeniul distributiei energiei electrice, al rafinarii petrolului, al achizitiilor publice si concesiunilor.

Biroul Salans Bucuresti consta in prezent din 3 parteneri si 28 de avocati romani, asistati de catre personalul auxiliar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri