Lindab Romania, parte a concernului international Lindab AB Suedia, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 38 milioane de euro, in urcare cu 26% fata de 2005, insa rezultatele nu pot fi puse pe seama majorarii pietei constructiilor, a declarat directorul general, Andrei Sulyok.
La nivel mondial, Lindab Romania, unul dintre liderii industriei autohtone de sisteme metalice complete de ventilatie si climatizare pentru constructii, si-a majorat cifra de afaceri in anul 2006 cu 22%, pana la valoarea de 805 milioane de euro.

"Lindab este un grup aflat intr-un proces continuu de inovatie, concretizat in solutii complete, simple, ingenioase si eficiente pentru constructii, care sunt absorbite de piata autohtona, aflata intr-o crestere spectaculoasa", adauga directorul companiei.

Lindab este un concern international cu sediul in Suedia care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii, avand ca materie prima tabla de otel. Concernul Lindab a fost infiintat in 1959 in orasul suedez Bastad. Pe piata romaneasca, compania este prezenta din anul 1994, prin intermediul a doua divizii de profile metalice si sisteme de ventilatie.

Prin dezvoltarea si promovarea unor materiale de constructie din otel, concernul suedez a devenit cunoscut in intreaga lume, extinzandu-si treptat activitatea in Europa, SUA si Asia. In prezent, Lindab are 125 de locatii in 26 de tari si unitati de productie locale in 17 tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri