TNT Express a extins lista de destinatii internationale accesibile prin serviciul Economy Express, prin adaugarea a 150 de tari suplimentare. Acum, reteaua rutiera de livrari door-to-door asigura acoperire la nivel global pentru preluarile de colete si marfa
“TNT Express este prima companie de curierat rapid capabila sa ofere serviciul rutier Economy Express in aproape orice loc din lume. Asiguram, astfel, o si mai mare flexibilitate a ofertei noastre, iar partenerii TNT au posibilitatea de a analiza si opta intre avantajele serviciului rutier – Economy Express si ale celui aerian – Global Express, atunci cand isi evalueaza propriile nevoi de transport”, a declarat Bogdan Enache, Country General Manager TNT Romania.

Prin exploatarea combinata a retelelor rutiere si aeriene proprii, TNT ofera clientilor o alternativa pentru transporturile de dimensiuni mari. Astfel, pot fi expediate si receptionate transporturi intre continente diferite, indiferent de distante, mentioneaza un comunicat al companiei. „De exemplu, un colet trimis in Statele Unite prin serviciul TNT Economy Express de catre un client din Romania va fi rutat prin intermediul retelei rutiere si a numeroaselor centre operationale TNT, fiind ulterior preluat prin conexiunile aeriene si livrat la destinatie in timpul cel mai scurt”, explica Bogdan Enache.

TNT Romania exploateaza aceste capacitati de transport sporite, prin intermediul celor trei porti rutiere (si totodata aeriene) internationale de la Otopeni, Timisoara si Cluj–Napoca, astfel incat tranzitarea transporturilor provenind din Romania sau adresate tarii noastre este optimizata atat la nivel international, cat si in interiorul tarii.

Cresterea numarului de destinatii acoperite de serviciul TNT Economy Express va continua in 2007, prin extinderea ofertei de servicii pentru alte regiuni ale globului, mai mentioneaza comunicatul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri