Rompetrol vrea sa-si tripleze pana in 2009 numarul de benzinarii la nivel international pana la 1.800, de la circa 600 de statii, cat are in prezent, potrivit raportului anual al companiei petroliere.
Strategia Rompetrol vizeaza constructia a 1.800 de noi statii (incluzand dezvoltarea rapida a statiilor mobile Expres in toate tarile in care compania opereaza si amplasarea acestora in zonele rurale) de la nivelul actual de 600 de unitati in Franta, Romania, Bulgaria, Albania, Georgia, Moldova.

Totodata, compania petroliera vrea sa-si majoreze capacitatea de rafinare, anunta NewsIn. In urmatorii trei ani, Rompetrol intentioneaza sa-si majoreze cifra de afaceri la 12 miliarde de dolari.

Reteaua de distributie din Romania cuprinde 300 de benzinarii, proprii si in parteneriat.

Grupul Rompetrol a inregistrat, in 2006, o cifra de afaceri consolidata de 5,65 miliarde de dolari, in crestere cu 135% fata de 2005, in urma achizitionarii Dyneff, si un profit operational de 164 milioane de dolari, identic cu cel din 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri