Actionarii Petromservice vor decide achizitia unei participatii semnificative in cadrul unei societati bancare din Republica Moldova in Adunarea Generala Extraordinara (AGA) din 18 septembrie, cand vor aproba si restructurarea companiei, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial (MO).
Totodata, in AGA din 18 septembrie, actionarii Petromservice vor mai decide stabilirea unei sume maxime pentru achizitia pachetului la banca din Republica Moldova, precum si nivelul participatiei ce urmeaza a fi achizitionata, se mai arata in anuntul Petromservice.

Actionarii Petromservice vor decide in adunarea generala ordinara din 18 septembrie pe langa restructurarea economico-financiara a companiei prin infiintarea de noi societati la care Petromservice va detine participatii, dezvoltarea de noi activitati si intrarea pe noi piete, precum si modificarea structurii organizatorice a Petromservice, se mentioneaza in anuntul companiei din MO.

Compania de servicii petroliere Petromservice SA Bucuresti si-a bugetat pentru anul in curs investitii totale de 230,46 milioane lei, potrivit strategiei de dezvoltare, aprobate de actionari in sedinta din 15 februarie 2007. Din bugetul total alocat invetitiilor, cele financiare insumeaza 23,43 milioane lei.

Petromservice a luat fiinta in 2002 prin externalizarea unor servicii din cadrul Petrom.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri