FAN Courier va investi pana la sfarsitul anului 1,5 milioane euro in achizitionarea unor agende electronice portabile, a softului necesar si in implementarea acestui suport IT la nivelul intregii retele
Proiectul de dezvoltare si modernizarea a sistemului de suport tehnic al retelei de curierat cuprinde mai multe etape si se va desfasura pe durata catorva luni. Acesta a fost demarat in iunie 2007, iar finalizarea proiectului este preconizata pentru decembrie 2007. 80% din suma va fi investita in achizitionarea agendelor electronice portabile (palmurilor), 10% din suma va fi investita in producerea softurilor, iar 10% in implementare la nivelul intregii retele.

"Pentru 2007 ne-am propus sa investim aproape sapte milioane de euro. In prima parte a anului am investit 3,7 milioane de euro, iar prin proiectul de achizitionare si implementare a sistemului de palmuri demaram cea de-a doua transa de investitii. Vizam o crestere a operativitatii si a eficientei cu 30%, ceea ce inseamna cu 30% mai putin timp petrecut la preluarea coletelor de catre curierii nostri, dupa o perioada minima de acomodare cu noul sistem. Stocarea, schimbul si accesarea datelor se va face cu mai multa usurinta, iar viteza de procesare va fi mai mare cu 30%", afirma directorul FAN Courier, Neculai Mihai.

FAN Courier are programata pentru luna octombrie achizitionarea unei prime transe de 250 de agende electronice portabile pentru curierii din Bucuresti. Implementarea sistemului in Capitala va dura aproximativ o luna. Procesul va fi continuat cu achizitionarea unui numar de 650 de palmuri pentru restul tarii, in doua transe: prima va viza cele mai mari orase din tara, pentru ca cea de-a doua sa acopere toata tara. Termenul de punere in functiune si de utilizare a sistemului pe intreg teritoriu al tarii este decembrie 2007.

Compania a fost infiintata in 1998 si este leader-ul pietei de curierat, incheind 2006 cu o cifra de afaceri de 22,5 milioane de euro. Fan Courier Express are o echipa cu peste 1.600 de angajati, o flota de 1.180 masini, peste 400 de depozite, filiale si puncte de lucru. Compania este condusa de catre Adrian Mihai, Felix Patrascanu si Neculai Mihai.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri