Kika, retailerul austriac de mobila si decoratiuni interioare, planuieste expansiunea retelei de magazine in tara in orasele Oradea si Timisoara, dar si Capitala unde va inaugura anul viitor primul magazin din Romania, potrivit agentiei Medianet din Austria, citata de NewsIn.
"Am obtinut deja autorizatia de constructie pentru Bucuresti, urmatoarele orase vizate fiind Timisoara si Oradea", a declarat pentru Medianet, directorul adjunct Kika, Paul Koch. El a adaugat ca extinderea retelei in regiunea est europeana este ingreunata de obtinerea autorizatiilor, dar si de gasirea de terenuri.
Kika a contractat vara aceasta un credit in valoare de 50 milioane euro de la Immoconsult Leasinggesellschaft, divizia de leasing imobiliar a Investkredit Bank, pentru construirea a trei magazine in Romania, potrivit raportului financiar al bancii.

Austriecii de la Kika urmeaza sa deschida in cadrul West Park prima unitate de pe piata locala, magazinul avand o suprafata de peste 28.000 de metri patrati. La nivel mondial Kika opereaza magazine in Austria, Slovacia, Croatia, Cehia si Ungaria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri