Case Utilaje Constructii sustine ca piata utilajelor de constructii va creste in 2008 pana la 170 milioane euro pe baza vanzarilor tot mai mari pe acest segment, a declarat, potrivit NewsIn, directorul financiar al companiei, Razvan Nitoi.
"In prezent piata utiliajelor de constructii din Romania este estimata la 100 milioane euro. Noi vedem o crestere de 70% pe an, trend care va continua sa se mentina inca cel putin doi-trei ani" a precizat directorul financiar al Case Utilaje, Razvan Nitoi.

Potrivit acestuia piata utilajelor de constructii se va segmenta in urmatoarea perioada pe utilaje specifice cum ar fi incarcatoare, escavatoare, companiile renuntand treptat sa mai achizitioneze buldo-escavatoare. "Foarte multi clienti isi vor schimba parcul auto in urmatorii ani. Mizam pe faptul ca acestia si-au achizitionat cu ceva timp in urma utilaje second hand si acum ar fi timpul sa le schimbe cu unele noi", a mai spus Razvan Nitoi.

In primele noua luni ale anului compania a vandut o suta de utilaje de constructii in Romania, iar pentru anul urmator reprezentantul producatorului american isi propune o crestere de peste 100% a numarului unitatilor comercializate. Potrivit reprezentantilor companiei in primele noua luni ale anului pe piata din Romania s-au vandut circa 1.700 de buldo-escavatoare.

Marcile comercializate de catre companie pe piata fac parte din gama Case, Furukawa, Om, Cesab si Dumec. Case Utilaje estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 20 milioane euro pentru 2008 si vizeaza o cota de piata de 10% pe segmentul de utilaje pentru constructii din Romania. Compania are 22 de angajati si estimeaza ca va ajunge la un numar de 35 de salariati in 2008.

Case este cel mai vechi producator mondial de echipamente de constructii cu o istorie de 165 de ani, fiind prezent astazi la nivel mondial. Case Utilaje Constructii a fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si a reusit in primul an de activitate sa detina o cota de 5% din totalul pietei de utilaje din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri