Incepand cu data de 1 ianuarie 2008, Cristina Bogdan a fost numita in functia de CEO al AVE Romania, urmand sa coordoneze operatiunile companiei din Romania alaturi de domnul Jens Winterberg.
Din noua functie, Cristina Bogdan se va dedica dezvoltarii ofertei de servicii AVE pe piata locala si extinderii portofoliului de clienti ai grupului. Tinta companiei pentru 2008 este obtinerea unei cifre de afaceri de 6,6 milioane de euro pe piata locala, comparativ cu 2,2 milioane de euro cat a raportat compania la finalul anului 2007.

Cresterea cifrei de afaceri anul acesta va fi influentata de extinderea portofoliului de clienti, compania propunandu-si, in acest sens, ca la finalul anului sa deserveasca 400.000 de clienti persoane fizice și 5.000 de clienti comerciali. La finalul anului 2007, AVE Romania avea in portofoliu aproximativ 200.000 clienti persoane fizice și 4.200 de clienti comerciali si industriali.

Printre planurile companiei de anul acesta se numara si extinderea activitatilor in orasele importante ale tarii precum Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti.

“Obiectivele noastre pentru anul acesta sunt foarte ambitioase pe piata locala. Ne propunem sa ne extindem serviciile in unele dintre cele mai importante orase ale tarii precum Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi si ne asteptam la o triplare a cifrei de afaceri pe piata locala,” declara Cristina Bogdan, noul CEO al AVE Romania.

La nivel international, Grupul AVE a raportat la finalul anului 2007 o cifra de afaceri de 295,3 milioane euro, iar pentru anul acesta vizeaza o valoare de 312 milioane euro. Grupul este prezent pe pietele din Europa precum Cehia (Praga si Usti nad Labem), Ungaria (Tatabanya, Miskolc, Debrecen) sau Romania (Hargita, Odorheiu Secuiesc).

In urma cu aproximativ un an si jumatate, Grupul AVE – o filiala 100 % a companiei energetice din Austria Superioara, Energie AG – a facut primul pas pe piata din Romania prin preluarea unei firmei de salubritate locale. La inceputul anului 2007 a urmat infiintarea sediului central AVE Waste Management Romania SRL, in Bucuresti. Intre timp AVE organizeaza in Romania, cu ajutorul a 166 de angajati gestionarea deseurilor menajere pentru aproximativ 200.000 de locuitori si asigura servicii pentru aproximativ 4200 de clienti din industrie si comert.

In domeniul gestionarii deseurilor, Energie AG actioneaza in Austria si in statele membre CEE sub marca AVE. Acum trei ani, AVE a reusit sa intre pe piata internationala prin preluarea activitatilor RWE in Cehia si Ungaria. AVE este momentan printre primele grupuri de firme active in domeniul gestionarii deseurilor din Europa Centrala si de Est, cu o cifra de afaceri de aproximativ 280 de milioane euro si 3500 de angajati in aproximativ 100 de sedii din Austria, Cehia, Ungaria, sudul Germaniei, Romania, Slovacia si Ucraina. Compania gestioneaza peste 3 milioane tone de deseuri anual. Datorita celor doua instalatii de valorificare termica din Lenzing si Wels, AVE este cel de-al doilea mare operator de incineratoare din Austria.

AVE presteaza servicii in cadrul intregului circuit de valorificare a deseurilor (colectare-logistica-tratare-logistica-valorificare-depozitare) pentru aproximativ 4,5 milioane clienti din mediul rural precum si pentru peste 40.000 de clienti din industrie si comert din Austria si din alte tari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri