"In 2007 ne-am axat pe integrarea si rebranduirea tuturor farmaciilor – Omnia, Montero si Remedio - sub aceleasi standarde astfel ca am investit semnificativ in servicii noi, amenajari dar si in personal. Toate aceste investitii isi vor face simtit efectul in perioada urmatoare", a declarat directorul general al Remedio, Amalia Georgescu.

Farmaciile Remedio investesc trei milioane de euro in rebranding

Farmaciile Remedio investesc trei milioane de euro in rebranding

La inceputul lunii martie, anul acesta, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a anuntat o invesitie de 15 milioane de euro in compania Pharma Investment BV care detine 50% din Remedio.

Fondurile vor fi integrate si folosite in planul de extindere si dezvoltare a 500 de farmacii in Europa Centrala si de Est –Romania, Croatia, Ungaria si Macedonia. Investitia totala se ridica la 55 de milioane de euro.

Citeste si:

In noiembrie 2007, Remedio a investit peste 500.000 de euro in deschiderea a 10 farmacii noi in orasele: Iasi, Galati, Braila, Vaslui si Zalau. Pana la sfarsitul anului 2009, planul de dezvoltare prevede cresterea numarului acestora de aproximativ patru ori.

La ora actuala, Remedio are un numar de 63 de farmacii.