Compania MiniMax Discount va deschide joi un nou magazin in localitatea Calan din judetul Hunedoara si alte doua unitati pana la sfarsitul lunii aprilie, la Titu si Turnu Magurele.

"Localitatile mai mici ofera posibilitati de dezvoltare pe termen lung si anticipam ca aceste magazine vor deveni repere importante in comunitatile locale. Fiecare dintre noile unitati implica o investitie de 750.000 de euro", a declarat directorul general al companiei MiniMax Discount, Rainer Exel (foto).

In ceea ce priveste anul 2008, compania intentioneaza sa deschida 20 de magazine, inclusiv la Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu si Petrosani. Oferta de produse miniMax Discount cuprinde 1.700 de articole, printre care fructe si legume, carne proaspata, produse lactate, dar si produse de uz casnic. Fiecare magazin dispune de o suprafata de vanzare de 1.000 mp, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare.

"Am inceput anul demarand expansiunea spre vestul tarii si abordand o noua etapa in dezvoltarea companiei. Acum, continuam aceasta directie prin lansarea din Calan, dar ne concentram si pe nucleul deja stabilit din sud, prin deschiderile din Titu si Turnu Magurele, unde cunoastem bine profilul consumatorului si avem un program bine pus la punct", a mai spus Exel.

Compania vrea sa detina, in total, 100 de magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri