Ranbaxy Laboratories, cel mai mare producator indian de medicamente si proprietarul companiei farmaceutice locale Terapia, a inregistrat anul trecut o crestere a profitului net de 67%, pana la 190 de milioane de dolari.

Anul trecut, compania farmaceutica a inregistrat o crestere a vanzarilor la nivel global de 21%, pana la valoarea de 1,6 miliarde de dolari, majorarea fiind alimentata de rezultatele obtinute pe pietele emergente, potrivit datelor emise de Ranbaxy.

Cele mai importante piete emergente care au dus la cresterea afacerilor Ranbaxy au fost India, tarile ex-sovietice, Africa de Sud si Brazilia, acestea inregistrand o crestere a vanzarilor de 32%. Vanzarile din pietele dezvoltate au insemnat 40% din total, cele mai bune rezultate fiind raportate de tarile vest-europene si de Canada.

La nivel local, vanzarile Terapia Ranbaxy au crescut anul trecut cu 21%, pana la 120 milioane de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri