Avocatii Reff & Asociatii, afiliati Deloitte in Romania si Bulgaria, au asistat in anul 2007 tranzactii in valoare totala de aproape un miliard de euro, a anuntat Deloitte Romania.
Firma Reff & Asociatii a furnizat asistenta juridica in contractul de refinantare in valoare de 110 milioane euro pentru Societatea Companiilor Hoteliere Grand (proprietarul cladirii JW Marriott Bucharest Grand Hotel) si creditul sindicalizat in valoare de 80 milioane euro acordat distribuitorului local de farmaceutice Fildas.

Echipa specializata pe domeniul imobiliar a Reff & Asociatii a furnizat asistenta juridica in cadrul unor tranzactii pentru achizitia de bunuri imobiliare de peste 100 milioane euro realizate de New Europe Property Investments plc. (cotata la London Stock Exchange - AIM), un Fond de Pensii important din Marea Britanie, doua fonduri imobiliare irlandeze si multi alti investitori straini si dezvoltatori imobiliari.

In domeniul fuziuni si achizitii a Reff & Asociatii a fost selectata pentru a asista din punct de vedere juridic tranzactii in valoare de aproximativ 100 milioane euro.

Pe piata de capital avocatii afiliati Deloitte au asistat New Europe Property Investments plc. in cadrul procesului de listare la London Stock Exchange - AIM (pe aspectele de drept roman). Reff&Asociatii a fost mandatata sa asiste in cadrul unui proces IPO (in derulare) si au consiliat doua dintre societatile listate la Bursa de Valori Bucuresti, cu privire la programe de tip "stock option plan".

In Bulgaria, echipa de fuziuni si achizitii a realizat mandate de reprezentare in achizitii realizate in diferite industrii, incluzand achizitia unui jucator cheie de pe piata nationala a asigurarilor de catre un conglomerat italian de servicii financiare, achizitia structurata a unui lider local de nisa in comertul si distributia de produse farmaceutice sau preluarea de catre un parteneriat bulgaro-islandez a unei imprimerii binecunoscute cu vanzari atat in Bulgaria, cat si in Romania.

Echipa de specialisti in domeniul imobiliar a avut o perioada foarte intensa asistand operatiunile unui fond de investitii imobiliare (listat pe London Stock Exchange - AIM), angajat in crearea unui lant de complexuri rezidentiale si recreationale de nivel inalt cu o valoare preconizata de peste 100 milioane euro.

Cu o echipa de peste 20 de avocati, Reff & Asociatii are drept obiectiv o crestere de 50% in 2008, continuand sa se orienteze spre servicii multidisciplinare integrate impreuna cu departamentele de consultanta fiscala, financiara si management din Deloitte.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii profesionale in domenile audit, servicii fiscale, consultanta manageriala si consultanta financiara, avand o echipa de peste 350 de persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri