Trotter Restaurant, compania care administreaza lantul de restaurante La Mama si cafenelele Cafepedia, si-a bugetat in acest an o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, cu 50% in crestere fata de anul trecut, au declarat reprezentantii companiei.
“Cifra de afaceri pe Trotter Restaurant ( La Mama si Cafepedia ) va fi de aproximativ 12 milioane euro, ceea ce inseamna o crestere de 50 % fata de cifra de afaceri de anul trecut . Aceasta crestere va fi sustinuta si de Cafepedia 3, care va deveni o locomotiva a lantului de cafenele Cafepedia, dar si de alte noi deschideri”, a declarat, pentru Wall-Street, Catalin Mahu (foto), proprietarul La Mama si Cafepedia.

Compania a inaugurat cea de-a treia cafenea a grupului, Cafepedia 3, in zona Pietei Romane, intr-o vila complet renovata. “In Cafepedia am investit in jur de 200.000 euro numai in mobilier, aparate. Estimam ca aceasta cafenea sa aduca in jur de 500.000 euro”, a mai spus Mahu.

Cafeneaua se intinde pe 3 nivele ( parter, etaj si zona de mansarda). La parter este o cafenea clasica, la etajul 1 se afla un coffe lounge, iar zona de mansarda va gazdui diverse evenimente. Cafepedia 3 are o suprafata utila de 700 metri patrati si o capacitate de 250 persoane din care 190 in cafenea si 60 pe terasa.

Pentru anul 2008 Catalin Mahu isi propune deschiderea a inca 3 cafenele si inca 3 restaurante La Mama (din care unul in zona Lipscani), estimand o cifra de afaceri de peste 1.000.000 de euro pentru Cafepedia.

Brandul Cafepedia s-a nascut in 2005, o data cu lansarea primei cafenele la parterul restaurantului La Mama din Piata Alba Iulia. In prezent, Catalin Mahu detine sase restaurante La Mama in Bucuresti si unul pe litoral, la Mamaia, dar si doua cafenele Cafepedia in Bucuresti (Piata Alba Iulia si Universitate).

In 2007 cifra de afaceri a Trotter Restaurant atins 8 milioane de euro, iar marja de profit a fost de 15%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri