Ponderea birourilor teritoriale in veniturile casei de avocatura Bostina si Asociatii este estimata pentru 2008 la 18 - 20%.
"In 2007, birourile teritoriale au participat cu 10% la veniturile "Bostina si Asociatii", iar in primele sase luni ale anului am observat o crestere de trei ori a acestora fata de perioada similara a anului trecut", au spus reprezentantii casei de avocatura, potrivit NewsIn.

Acestia au precizat ca ponderea cea mai mare in cifra de afaceri pe anul 2007 a apartinut biroului din Bucuresti, cu 60%, iar restul de 30% a apartinut birourile din afara tarii.

Bostina si Asociatii a anuntat astaziei deschiderea celui de-al 15-lea birou teritorial, la Miercurea Ciuc.

Conform datelor companiei, responsabilitatea pentru conducerea birourilor teritoriale revine avocatului Alexandru Stoica, activitatea desfasurandu-se integrat la nivelul regiunilor Moldova, Transilvania-Banat si Oltenia-Muntenia-Dobrogea.

Bostina si Asociatii mai detine birouri in Timisoara, Brasov, Cluj, Sibiu, Deva, Ramnicu Valcea, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Suceava, Constanta, Galati si Giurgiu.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 14,49 milioane euro si are peste 160 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 14 mari orase din Romania, casa de avocatura Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri