MOL Romania analizeaza in prezent profitabilitatea fiecarei benzinarii din tara a companiei, din cele 131 pe care le detine in prezent, iar apoi va lua o decizie in privinta acestora, a declarat directorul MOL Romania, Zsolt Szalay.
"Evaluam acum situatia financiara a fiecarei benzinarii, sa vedem care e profitabila, care merge mai prost, sub estimari. Apoi, vom vedea ce decizie luam in privinta acestora. Locatia benzinariei este cruciala. Insa nu cred ca vom inchide vreuna. Pana la sfarsitul acestui an, vom avea o situatie clara a lor", a precizat directorul MOL Romania, Zsolt Szalay, citat de NewsIn.

Directorul MOL Romania a mai spus ca pentru 2009 se asteapta la o crestere a vanzarilor, ca efect al investitiilor din acest an.

De asemenea, Zsolt Szalay a anuntat ca MOL Romania a inaugurat o noua statie, la Iasi, cea de-a 131-a a companiei. Aceasta este de tip brownfield, iar valoarea investitiei nu a fost facuta public.

"In urmatoarele doua-trei luni, urmeaza sa mai inauguram o benzinarie, tot in Moldova, si va fi de tip greenfield. Avem rezultate foarte bune in Moldova, desi nu a fost o tinta pentru investitii in ultimii ani. Ne vom concentra in continuare pe zone in care nu am fost prezenti pana acum", a explicat Szalay.

In prezent, MOL Romania are o retea formata din 131 de benzinarii, noua dintre ele fiind inaugurate anul acesta.

MOL Romania a inregistrat o crestere de 2% a vanzarilor de carburanti (in litri), pe parcursul primelor nou luni ale anului 2008, fata de perioada similara a anului trecut.

MOL Romania este o companie petroliera de retail, parte a grupului ungar MOL, cu sediul central la Budapesta. Compania are 15.000 de angajati si isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza 1.000 de statii de alimentare in Europa Centrala si de Sud-Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri