Peste aproximativ o luna de zile Direct TradePoint Romania, Patronatul Roman si CEPCA organizeaza pentru prima data in Romania cursul de Managementul Companiilor Offshore pentru a pregati oamenii de afaceri sa foloseasca metode de planificare fiscala in vederea sporirii profitului.

Firma offshore este o companie inregistrata intr-un paradis fiscal, ceea ce inseamna ca impozitul este foarte mic, de obicei o suma fixa.

Astfel, daca nu esti rezident in zone unde iti faci firma si nu desfasori activitate pe teritoriul jurisdictiei nu platesti impozit decat taxa fixa stabilita de statul respectiv.

Potrivit firmei Consulco Limited, o companie standard offshore gata constituita este livrata in circa o saptamana, in functie de jurisdictie. Conturile bancare vor fi complet functionale in cel mult trei saptamani, iar comenzile personalizate pot dura intre 3 si 8 saptamani pana la finalizare, in functie de jurisdictie.

Unele din motivele si avantajele pentru a opta pentru offshore sunt: anonimat si confidentialitate, impozite scazute sau zero, control valutar minim, remiterea libera de profituri si capital, cecret bancar, siguranta drepturilor de proprietate.

Direct TradePoint Romania, Patronatul Roman si CEPCA vor initia si pregati oamenii de afaceri care doresc sa-si optimizeze afacerile prin utilizarea unor metode de planificare fiscala internationala.

Vor fi prezentate instrumente si tehnici care sa ofere suport in comertul international, in patrunderea pe noi piete de desfacere precum Comunitatea Europeana si Asia.

"Ne-am propus ca prin acest curs sa prezentam oamenilor de afaceri metode internationale legale prin care sa-si creasca profiturile afacerilor pe care le desfasoara cu pana la 10 -14 la suta", a spus Gheorghe Caraiani, decan al Facultatii de Relatii Comerciale Financiar Bancare Interne si Internationale de la Universitatea Romano-Americana.

Direct TradePoint ROMANIA este un centru de afaceri si consultanta care promoveaza companiile romanesti in strainatate si in Romania si care ofera consultanta privind patrunderea pe noi piete de desfacere.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri