Compania Barotti International, distribuitorul marcii de imbracaminte pentru barbati Barotti, a deschis in Unirea Shopping Center primul magazin de brand, investitia initiala ridicandu-se la aproximativ 60.000 de euro.
"Brand-ul Barotti se potriveste foarte bine barbatilor pentru care vestimentatia conteaza indiferent de situatia in care se afla. Barbatul Barotti este atent la detalii, tine pasul ultimelor tendinte vestimentare, dar isi doreste si o tinuta care sa ii permita sa se simta confortabil. Linia noastra clasica de costume, camasi si cravate se adreseaza barbatilor pentru care tinuta elegant este un must in cotidianul profesional”, spune Tiberiu Banica, director general Barotti.

Magazinul din Unirea Shopping Center are o suprafata de vanzare de 55 metri patrati.

Printre planurile companiei se numara deschiderea unei noi locatii in Bucuresti, dar si introducerea unei linii de produse lux sub brand-ul Barotti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri