Valerian Solovastru, fostul director tehnic al Directiei Silvice (DS) Suceava, este, incepand de luni, noul director general al Regiei Nationale a Padurilor (RNP) Romsilva, inlocuindu-l in functie pe Florian Munteanu.
"Am fost numit astazi prin ordin al ministrului in functia de director general al RNP, dupa ce din luna martie am ocupat functia de director tehnic al Directiei Silvice Suceava. In perioada urmatoare, vreau sa ne reorganizam, sa continuam campania de impaduriri si de exploatare a masei lemnoase", a declarat, pentru NewsIn, Valerian Solovastru.

Noul director general al RNP Romsilva activeaza in cadrul Regiei din anul 1986. In perioada 1990-2007 a fost sef de ocol silvic, iar din 2007 a ocupat functia de director in cadrul Directiei Silvice Suceava.

"Nu a fost alegerea mea, am fost revocat din functie astazi, prin ordin al ministrului de resort, Radu Berceanu. La ora 14 am predat portofoliul", a spus fostul director general al Romsilva, Florian Munteanu.

Fostul sef al Directiei Silvice Iasi Florian Munteanu a preluat functia de director general al RNP la inceputul anului, inlocuindu-l pe Dorel Oros.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri