Compania Esentze din Arad, care activeaza in industria productiei si comertului de material lemnos, a semnat un contract in valoare de 6 milioane euro prin care va exporta traverse din lemn pentru calea ferata companiei China Railway Materials Import & Export, una dintre primele 60 de companii din China.
Conform contractului, compania din Arad va exporta in China, in urmatorii trei ani, traverse din lemn pentru calea ferata in valoare de aproximativ 6 milioane euro.

Evenimentul a avut loc in cadrul Forumului Economic si Comercial Romano-Chinez, gazduit in data de 19.10.2009 de Palatul Parlamentului si in contextul unei vizite la nivel inalt a unei delegatii chineze in Romania.

In cadrul evenimentului au fost semnate contracte intre companii din Romania si companii din China, cu o valoare totala de aproximativ 70 de milioane dolari.

„Discutiile noastre cu partenerii chinezi converg si spre semnarea altor contracte, atat pentru exportul de material lemnos spre China, cat si pentru importul unor produse ale China Railway Materials in Romania si Uniunea Europeana”, a declarat Vasile Pacsa, director general al Esentze.

Esentze este o companie cu capital integral privat, fondata in 2005. „In prezent, suntem cel mai mare exportator de traverse din lemn pentru calea ferata din Romania, unul dintre principalii nostri beneficiari fiind compania germana ThyssenKrupp”, a mai declarat oficialul companiei.

Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 2,5 mil. euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri