Reteaua de hipermarketuri PIC, detinuta de fratii Penescu, aflata in insolventa, redeschide cele cinci magazine inchise anul trecut si la inceputul acestui an, in urma procesului de restructurare decis de actionariat.
Noua firma care va opera cele 5 magazine se numeste Muntenia Hipermarket si face parte tot din grupul PIC. “Referitor la situatia de insolventa de la firma PIC, ii asiguram pe toti colaboratorii nostri ca aceasta este administrata judiciar de cea mai puternica firma de pe piata din Romania, PricewaterhouseCoopers, o firma cu bogata experienta in domeniu”, a declarat Claudia Rusu (foto), director de marketing - Muntenia hipermarket.

Primul magazin care urmeaza a fi deschis din retea este cel din Craiova, urmand ca in aproximativ o luna si jumatate de la deschidere sa fie deschis si magazinul din Pitesti. “Am ales magazinul din Craiova pentru ca este mai usor de readus pe piata de retail datorita faptului ca acolo a functionat tot timpul magazinul Interhome. Practic, locatia nu a fost inchisa definitiv niciodata. Acest aspect ne permite o deschidere mai usoara din punct de vedere tehnic al tuturor utilajelor si structurilor aferente”, a mai declarat Claudia Rusu.

Lansat in 2004 la Pitesti, primul hypermarket PIC a devenit in foarte scurt timp un concurent important pentru multinationalii care ocupau deja piata.

Reteaua de hipermarketuri PIC numara 5 unitati: Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri