Omul de afaceri Dinu Patriciu isi extinde rapid afacerea cu pariuri sportive, 1X2 Bet Cafe Arena, pe care miliardarul o dezvolta in paralel cu chioscurile Mic.Ro.
Mercadia, care opereaza atat conceptul de cafenea-agentie, cat si Mic.Ro, a inaugurat inca sase agentii, arata datele transmite de companie catre Registrul Comertului.

Astfel, 1X2 Bet Cafe Arena a ajuns la 52 de unitati pe piata locala, in mai putin de trei luni de la infiintare.

In conditiile in care investitia medie intr-o unitate este de circa 75.000 de euro, omul de afaceri a alocat 450.000 de euro doar pentru deschiderea celor sase agentii de pariuri. In total, investitiile derulate de Patriciu in businessul de pariuri sportive, pana in prezent, se ridica la aproximativ patru milioane de euro

Conceptul 1X2 Bet Cafe Arena a fost lansat de Mercadia Holland (inregistrata in Amsterdam), in parteneriat cu Gtech si Gtech G2, detinute de grupul Lottomatica, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume.

Citeste si Patriciu a ajuns la 46 de agentii de pariuri in doar doua luni

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri