Grupul de companii Dacris, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata produselor de birotica, papetarie si tipografie, anunta dupa primele sase luni ale acestui an o crestere a cifrei de afaceri de 10%, pana la 5,8 mil. euro.
“Anul trecut consumul s-a contractat destul de mult, astfel incat singura metoda de crestere pentru 2010 a fost elaborarea unei strategii de eficientizare a activitatii. Am analizat toate oportunitatile din piata si ne-am axat pe atragerea de noi clienti si extinderea portofoliului de produse si servicii cu consumabile IT. Desi pentru acest an ne bugetasem o crestere de 5% a afacerilor, in urma rezultatelor obtiunute in primul semestru, am revizuit in crestere estimarea cifrei de afaceri pentru 2010, la 10% majorare fata de 2009”, a declarat Dan Fati (foto), directorul general al grupului Dacris.

De asemenea, numarul angajatilor Dacris a crescut cu 5% in primul semestru, pana la 254 de angajati.

Tototdata, profitul operational al grupului s-a majorat cu 7%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Grupul de companii Dacris activeaza pe piata romaneasca din 1994 si este format din Dacris Trade, Dacris Impex si Dacris Prod, specializate in importul, distributia si comercializarea de articole de papetarie/birotica, grafica si productie tipografica.

Grupul actioneaza la nivel national, avand puncte de lucru in Bucuresti si Constanta si reprezentante in Pitesti, Brasov, Ploiesti, Craiova si Cluj-Napoca.

In anul 2009, cifra de afaceri a grupului s-a ridicat la circa 11 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri