Casa Rusu, divizia de retail a producatorului de mobila Rus Savitar, a deschis la Timisoara o fabrica de tapiterii, in urma unei investitii initiale de 1,5 milioane de euro, ca urmare a extinderii portofoliului de clienti si a cresterii capacitatii de productie.
Unitatea este functionala de aproape doua luni, are o suprafata de productie si depozitare de 3.500 de metri patrati si furnizeaza materiale pentru o medie de 2.000 de seturi de mobilier lunar.

"Fabrica de tapiterii este un proiect pe termen lung care asigura in prezent mai mult de 100 de locuri de munca. In pofida contextului actual economic ne-am dorit sa ducem acest proiect la bun sfarsit", a declarat directorul general al Casa Rusu, Cristian Rusu.

In fabrica se realizeaza in principal canapele, coltare, paturi si mic mobilier.

Producatorul roman de mobila Rus Savitar detine doua divizii, una de productie si o divizie de retail sub numele Casa Rusu, care cuprinde o retea de noua magazine in Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti.

Rus Savitar a avut in primele sase luni vanzari de 9,2 milioane de euro, in crestere cu 22,6% comparativ cu valoarea de 7,5 milioane de euro din perioada similara a anului trecut. Pentru 2010, Cristian Rusu estimeaza un avans de 10% fata de 2009, la 22 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri