Producatorul de mobila Cotta International Arad isi va extinde capacitatile de productie in 2011, cu o noua fabrica, ce va fi deschisa in orasul aradean Ineu si in care va investi pana la 2,5 milioane de euro, productia pe anul viitor fiind deja vanduta in Europa.
Presedintele Cotta International Arad, Gherghe Cosma, a declarat, potrivit Mediafax, ca a achizitionat recent o fabrica de mobila din Ineu, in care va investi pana la 2,5 milioane de euro in 2011, pentru a o moderniza.

Conform sursei citate, investitia intr-o noua fabrica este necesara pentru ca actualele capacitati de productie au devenit insuficiente, toata productia pe 2011 fiind deja contractata de partenerii straini.

"Tot ce vom produce in 2011 este deja vandut, astfel ca aveam nevoie urgenta de spatii noi. Am cumparat o fabrica din Ineu, zona spre care ne-am indreptat datorita fortei de munca calificata existenta in zona", a declarat Gheorghe Cosma.

Potrivit sursei citate, noua fabrica va avea o suprafata de productie de 5.000 de metri patrati, din cei 20.000 de metri patrati cat este terenul achizitionat, iar aici vor fi angajate pana la 200 de persoane.

Referitor la criza economica, presedintele Cotta a spus ca firma a simtit o scadere a cererii pe piata europeana doar in 2008, dar in 2009 productia a revenit pe un trend crescator, cifra de afaceri ajungand la 40 de milioane de euro.

Sursa foto: www.emobila.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri