Institutul National de Statistica va prezenta pe 13 mai, ora 9, evolutia Produsului Intern Brut in primul trimestru din acest an. La ora 10 wall-street.ro va publica cea mai importanta statistica din acest an: daca economia romaneasca a iesit din recesiune.

Pentru a iesi tehnic din recesiune, economia unei tari trebuie sa inregistreze cresteri in doua trimestre consecutive. In ultimul trimestru al anului trecut, economia a crescut cu 0,1% fata de cel anterior.

Guvernantii au declarat in dese randuri ca sunt semne ca Romania este pe punctul de a spune adio recesiunii. De asemenea, seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a precizat recent ca Romania va iesi din recesiune la finele lunii martie, cresterea economica va urma o traiectorie ascendenta de la un trimestru la altul, iar populatia va simti ca situatia s-a imbunatatit pana la jumatatea acestui an.

Daca Romania va iesi tehnic din recesiune veti afla pe 13 mai
. Pana atunci wall-street.ro va publica stiri, analize si interviuri despre o viitoare revenire economica , dar mai ales despre felul in care aceasta va fi resimtita in economia reala.

Cum vede mediul business un posibil reviriment economic? Care vor fi scenariile si parghiile revenirii economice? Cand va simti populatia ca situatia este mai buna? Acestea sunt doar cateva intrebari la care articolele din sectiunea VESTI BUNE • Economia isi recapata suflul vor raspunde in fiecare zi.

Pe homepage-ul Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, veti vedea in urmatoarele 39 de zile un cronometru care va arata in fiecare moment cat timp a mai ramas pana cand veti afla daca Romania iese din recesiune.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri