Premierul Emil Boc le-a recomandat infrastructura si agricultura strainilor care vor sa investeasca in Romania un miliard de euro, motivand ca cele doua domenii au un mare potential.
Potrivit premierului, cei care investesc in infrastructura, prin parteneriate public-private, si agricultura vor avea de castigat, informeaza Mediafax.

Boc a raspuns astfel unei intrebari adresate de presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, care dorea sa afle ce domenii la recomanda premierul strainilor care ar dori sa investeasca un miliard de euro in Romania.

Premierul a afirmat ca agricultura romaneasca are un mare potential, poate hrani 80 de milioane de locuitori si poate asigura o productie suficienta pentru export.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri