Odata cu incheierea licitatiilor, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch, sustine ca lucrarile efective pentru modernizarea si extinderea aeroportului sibian pot incepe la 1 septembrie
Martin Bottesch spune ca proiectul privind modernizarea aeroportului sibian,cea mai importanta investitie in infrastructura la nivelul judetului din ultimii15 ani,poate fi demarat in foarte scurt timp.Cum,la Consiliul Judetean, au avut loc licitatiile de executie privind modernizarea si extinderea Aeroportului International Sibiu, presedintele CJ Sibiu considera ca este o chestiune de zile pana se va decide castigatorul si apoi sa fie demarate lucrarile propriu-zise.

"Licitatiile au decurs normal,urmand ca intr-o saptamana sa facem cunoscut castigatorul sau castigatorii. Daca totul va decurge normal, in doua saptamani vor fi semnate contractele, iar lucrarile vor incepe la 1septembrie", a declarat, citat de NewsIn, Martin Bottesch.

Cu toate ca 17 societati aucumparat caietul de sarcini privind modernizarea aeroportului sibian, lalicitati s-au prezentat doar 5 ofertanti. La licitatia privind constructiaterminalului de pasageri au fost prezentate doua oferte, in timp ce lalicitatia pentru constructia pistei au fost depuse trei oferte. Firmele cares-au aratat interesate de aeroportul sibian provin in principal dinGermania, Austria si Romania.

In acest moment, este asigurata, potrivit responsabililor CJ, o treime din suma necesara, de 52 milioane de euro, ca urmare a alocarilor de fonduri de la Guvern, de la Consiliul Judetean si de la Primaria si Consiliul Local al municipiului Sibiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri