Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA) a lansat, joi, un proiect Phare, in valoare de aproape patru milioane de euro, bani care vor fi folositi pentru achizitionarea de echipament in domeniul emisiilor poluante.

Potrivit comunicatului de la MMGA, proiectului are o valoare de 3.801.243 de euro si are ca scop imbunatatirea monitorizarii emisiilor la instalatiile care intra sub incidenta Directivei referitoare la preventia si controlul poluarii industiale, astfel incat orice modificare a emisiilor de poluanti sa poata fi observata in timp util.

Beneficiarii proiectului sunt Agentiile pentru Protectia Mediului din Arges, Bacau, Bihor, Galati, Sibiu si Timis, iar proiectul va fi pus in aplicare de un consortiu alcatuit din doua companii italiene, sub coordonarea MMGA, in calitate de Autoritate de Implementare.

Obiectivele proiectului prevad atat livrarea, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor, cat si instruirea personalului pentru utilizarea echipamentelor achizitionate, privind tehnicile si procedurile de lucru, in concordanta cu scopul in care vor fi utilizate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri