Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Victor Babiuc, apreciaza ca Guvernul a incalcat legea prin modul in care a adus modificari la Codul Fiscal. "Elementul fundamental pe care trebuie sa il respecte orice reforma fiscala este cel al asigurarii echilibrului bugetar, imperativ pe care il intelegem si il acceptam ca fiind unul firesc. Aceasta necesitate nu poate insa explica si nici scuza modul in care au procedat autoritatile romane pentru a adopta Codul Fiscal pe 2005. A fost incalcata Legea nr 571/2003 care prevede ca modificarea Codului Fiscal nu se poate face decat cu incepere din anul urmator, si nicidecum din timpul anului in curs.

Incalcarea acestei prevederi a avut ample repercusiuni asupra mediului de afaceri, a declarat Babiuc, intr-un comunicat remis redactiei. El apreciaza ca metoda Guvernului a creat "dezorientare si susceptibilitate in randul oamenilor de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri