Premierul Tariceanu a anuntat ca Executivul intentioneaza sa creasca la 6% din PIB fondurile alocate pentru infrastructura si a solicitat sprijinul parlamentarilor pentru sustinerea acestui obiectiv.
"Inundatiile din ultimele saptamani ne-au aratat ca, daca vom continua politica pasilor marunti in inrfrastructura, riscam sa fim luati mereu pe nepregatite, mereu cu un pas in spate. Trebuie sa renuntam la politica pasilor marunti in ceea ce priveste investitiile in infrastructura", a declarat Tariceanu in discursul de prezentare a raportului privind efectele inundatiilor, informeaza NewsIn.

Premierul a mai precizat ca volumul investitiilor in ceea ce priveste indiguirile, regularizarile si consolidarea albiilor a fost de patru ori mai mare in intervalul 2005-2008 decat in intervalul 2002-2004.

Seful guvernului a facut totodata apel la parlamentari sa renunte la conflictele artificiale si sa dea dovada de solidaritate pentru inlaturarea efectelor inundatiilor, indiferent de apartenenta politica.

Romania a fost afectata de inundatii atat in 2005, in 2006, cat si in acest an. Inundatiile din acest an au afectat aproximativ 27.000 de oameni din sase judete.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri