Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat la Arad, ca recesiunea economica existenta la nivel international nu va afecta industria de aparare, aceasta fiind unul dintre pilonii din strategia de depasire a actualei crize economice.
"Eu nu consider ca investitiile in materie de aparare sunt investitii care reprezinta pierderi de resurse. Orice investitie in industria de aparare este una care creeaza cerere pe piata, care creeaza locuri de munca si care, pana la urma, reprezinta una dintre caile cele mai bune, impreuna cu investitiile in infrastructura, pentru a depasi perioadele de recesiune economica“, a declarat Teodor Melescanu, citat de NewsIn.

Ministrul Apararii a mai afirmat ca recesiunea economica „are ca una dintre caracteristici principale scaderea cererii pe piata“.

"Daca la nivel guvernamental noi avem intelepciunea sa favorizam si sa incurajam acele domenii care creeaza cerere pe piata, aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a depasi criza economica. Industria de aparare este una dintre aceste zone in care investitiile ne pot ajuta sa depasim o perioada mai dificila. Din punctul meu de vedere nu numai ca recesiunea economica nu ar trebui sa afecteze industria de aparare, ci, dimpotriva, industria de aparare trebuie sa fie unul dintre pilonii pe care ne bazam in depasirea actualei crize“, a sustinut Melescanu.

Teodor Melescanu a fost prezent la Arad, pentru a sprijini candidatii liberali din judet, care vor candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri