Ministerul Finantelor vrea sa contracteze pe 10 septembrie servicii de consultanta in elaborarea metodologiei pentru estimarea ratei contrafacerii si pirateriei in Romania si elaborarea unor manuale comune de investigatii, precum si servicii de formare a angajatilor cu privire la drepturile de autor.
Valoarea estimata a contractului de servicii juridice este de 346.845 euro fara TVA, potrivit anuntului de intentie publicat pe sistemul electronic de achizitii publice, informeaza NewsIn.

Serviciile de consultanta si, respectiv, cele de formare profesionala a angajatilor vor fi executate la Ministerul Public.

Contractul se inscrie in programul "Continuarea consolidarii capacitatii institutionale a Romaniei in ceea ce priveste procedurile de investigare si metodologia in domeniul drepturilor de autor", care este finantat din fonduri comunitare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri