La o zi de la divortul dintre cele doua partide politice aflate in coalitie, am asistat la un al doilea val cu demisii, demiteri si revocari. Multe dintre aceste schimbari au efecte si in mediul economic.
Update 5: Gherghina va ramane secretar de stat la Finante

Premierul Emil Boc a declarat ca secretarul de stat Gheorghe Gherghina, de la Ministerul Finantelor Publice, va ramane in functie deoarece nu a venit in minister pe pozitiile asumate de PSD, ci a fost cooptat ca independent.

Update 4: Directorul general al APIA si-a dat demisia

Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), PSD-istul Daniel Constantin, si-a depus ieri demisia din functie.

Update 3: Doina Parcalabu ramane presedinte al Casei Nationale de Pensii

Doina Parcalabu a declarat, la finalul discutiilor de vineri cu ministrul interimar al muncii Gheorghe Pogea, ca isi va continua activitatea la sefia Casei Nationale de Pensii (CNPAS), desi a fost numita in aceasta functie de Marian Sarbu.


Update 2: Mihai Seitan va fi numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Actualul consilier al primului ministru pe probleme sociale, Mihai Seitan, va fi numit secretar de stat la Ministerul Muncii, au declarat oficiali prezenti la intalnire.

Update 1: Sefii PSD din Ministerul Transporturilor au fost demisi

Radu Berceanu a declarat ca i-a schimbat din functii, aseara, pe toti sefii PSD din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ca mai are de facut unele schimbari la Agricultura.

Vicepresedintele ANSVSA a fost eliberat din functie

Vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Catalin Florin Teodorescu, a fost eliberat din functie printr-o decizie a premieruluI Emil Boc, publicata in Monitorul Oficial.

Emil Boc a demis conducerea ANPC


Premierul Emil Boc a semnat eliberarea din functie a presedintelui si a celor doi vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), institutie aflata in subordine Ministerului pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri

Noi secretari de stat in Ministerul Agriculturii

Dacia Ciolos si presedintele Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Nicolae Giugea, ar putea fi noii secretari de stat ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, inlocuindu-i pe Liviu Harbuz si Catalin Rosculete, care au demisionat ieri, au declarat surse din minister.

Pogea mentine un secretar de stat PSD la Ministerul Muncii

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a preluat interimatul la Ministerul Muncii si a anuntat ca il va mentine pe secretarul de stat Valentin Mocanu, sustinut de PSD, ministerul urmand sa aiba trei secretari de stat, in loc de sase.

Boc inlocuieste un secretar de stat la IMM-uri

Gabriel Sandu, ministrul interimar la IMM-uri, a precizat ca Ministerul va avea doi secretari de stat, unul dintre ei fiind Maria Parcalabescu, care a ramas pe post. Inlocuitorul secretarului de stat Gheorghe Marin este Irinel Cristu, prin decizia premierului Emil Boc.

Ministrii PD-L nu vor fi platiti in plus pentru asigurarea interimatelor

Ministrii care detin interimar un al doilea portofoliu iau un singur salariu, respectiv pe cel de la ministerul unde sunt titulari, a precizat Biroul de presa al Guvernului.

Mircea Ursache, inlocuit de vicepresedintele AVAS la sefia institutiei


Vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) Mircea Ioan Pavelescu a fost desemnat, prin decizia primului ministru, in functia de presedinte al Autoritatii, inlocuind-ul astfel pe Mircea Ursache.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri