Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) a anuntat ca, odata cu bugetarii si cu transportul feroviar, si activitatea in autogari va fi oprita, iar toate microbuzele ce efectueaza curse judetene si interjudetene nu vor opera pe trasee.
FORT precizeaza ca aceasta masura vine sa sprijine lupta impotriva "antimasurilor pregatite de guvern", precizeaza NewsIn.

"Transportatorii solicita guvernului aplicarea urgenta a masurilor legislative convenite in data de 21 ianuarie 2010, adica prelungirea valabilitatii licentelor de traseu la transportul judetean si interjudetean, stoparea abzurilor autoritatilor judetene si locale impotriva afacerilor din transport, aplicarea urgenta a masurilor impotriva pirateriei (frauda fiscala), precum si plata datoriilor sau compensarea celor pe care Ministerul

Transporturilor le are fata de transportatorii de persoane (deconturile pentru transportul categoriilor defavorizate: pensionari, veterani etc.)", a precizat presedintele FORT, Augustin Hagiu.

Federatia mentioneaza ca masura de oprire a transportului de persoane, la nivel national, nu va putea fi suspendata decat dupa ce solicitarile transportatorilor vor fi rezolvate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri